Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi’nden Klasik Müzik Konseri

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi'nin düzenlediği "Klasikten Romantiğe Yolculuk" isimli oda müziği konseri sanatseverlerle buluştu.

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi'nin düzenlediği "Klasikten Romantiğe Yolculuk" isimli oda müziği konseri sanatseverlerle buluştu.

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi'nin düzenlediği "Klasikten Romantiğe Yolculuk" isimli oda müziği konseri, Müzik Akademisi Konser Salonu'nda gerçekleştirildi. Piyanoda Ekaterina Aktı, klarnette Elif Aksoy ve viyolonselde Çağla Bilgin'in yer aldığı grup, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Geniş bir repertuvarla dinleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti sunan müzisyenler, izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren, Tahrayla Da Başkasını Yaralayıp Suçu Alkole Atan Zanlı Tutuklandı
Gazipaşa’da ‘30 Haziran Koruyucu Aile Günü’ Hatırlatıldı
Alman Turist Kaldığı Otel Odasında Ölü Bulundu
Alkü’de Mezuniyet Heyecanı
Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Adam Kalp Masajı Ve Elektro Şokla Hayata Döndürüldü