Konya Kulu'da Trafik Kazası

Kulu'da Takla Atan Otomobilde 2'si Çocuk 4 Kişi Yaralandı

Konya’nın Kulu ilçesi yakınlarında kontrolden çıkan bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, sürücü İ.Y., eşi M.Y. ve iki çocuğu yaralandı. 

Kaza, Ankara-Niğde Otoyolu Kulu Gişeleri yakınlarında meydana geldi. İ.Y. idaresindeki 34 LN 5912 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Araçta bulunan sürücü İ.Y., eşi M.Y. ve iki çocuğu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralılar Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya Ereğli'de İşçi Servisi ile Otomobil Çarpıştı
Ereğli'de Son Bir Ayda 58 Yaralamalı Trafik Kazası
Aileyi Güçlendiren Politikalar Uluslararası Boyutta Sürdürülecek

Konya Haberleri

Diyarbakır’da 9 Kişinin Öldüğü Arazi Kavgasının Sanıkları Konya’da Hakim Karşısında
Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Yaralı
“ilk Adım Ebe Gebe Okulu” Türkiye’ye Örnek Oldu
Konya’daki Cinayette Gözaltı Sayısı 9’a Yükseldi
Arşiv Belgeleriyle Filistin Sergisi Tantavi’de Açıldı