Konya Kulu'da Okul Servis Araçlarına Sıkı Denetim

Konya'nın Kulu ilçesinde okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde, okul servis araçlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi. Kulu İlçe Kapalı Pazar Yeri'nde yapılan denetimlerde, öğrenci servislerinin yönetmelik esaslarına uygunluğu ve öğrenci güvenliğini sağlamak için gerekli şartları taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Araçların periyodik genel bakımları, mesleki yetki belgeleri, güzergah belgeleri ve diğer zorunlu evrakları incelendi.

Denetimlerde, emniyet kemeri kullanımı, yolcu ve koltuk sayısı uyumu, okul taşıtı levhası, çalışma karnesi, sürücü ehliyeti ve ruhsat kontrolü gibi yönetmelik gereği bulunması gereken tüm unsurlar değerlendirildi. Ayrıca, yangın tüpleri ve diğer güvenlik ekipmanlarının da eksiksiz olması denetim kapsamına alındı. İlçe genelinde toplam 135 servis aracının kontrolüne başlandı ve denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği açıklandı.

Denetimlere Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, Şube Müdürü Hasan Karagedik, Kulu Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ömer Dağ, jandarma ve polis ekipleri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da TAMP Kapsamında Bölge Düzeyi Deprem Tatbikatı Yapıldı
Selçuk Üniversitesinin Kanser Tedavisine Yönelik Projesine COST ve TÜBİTAK Desteği
Selçuklu Gençlik Meclisi Yeni Üyeleri İçin Tanışma Toplantısı Düzenledi

Konya Haberleri

Tarihi Kur’an-ı Kerim Ele Geçirildi
Konya’da Göçmen Kaçakçılarına Yönelik Operasyonlar Sürüyor
Konya’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Beyşehir’de Sağlık Çalışanlarına Maymun Çiçeği Virüsü Anlatıldı
Konya’da Gıda Zehirlenmesi Şüphesi