Konya Karapınar'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Üçe Yükseldi

Konya'nın Karapınar ilçesinde 30 Eylül'de meydana gelen kazada, 10 gündür tedavi gören Sinem Akalın da hayatını kaybetti.

30 Eylül'de Konya-Karapınar kara yolunda Yelekli mevkiinde meydana gelen ve hafif ticari aracın tıra arkadan çarpması sonucu gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı üçe çıktı. Kazada, Batuhan Tatlı (22) ve Songül Özer (32) olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sinem Akalın (26), 10 gündür süren tedavisinin ardından hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde 42 GV 516 plakalı hafif ticari aracın, Konya istikametine doğru seyrederken önündeki tıra çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç, taklalar atarak refüjde durabildi. Kazada yaralanan C.K. (20) ve M.A. (25) ise halen hastanede tedavi görmeye devam ediyor.

Sinem Akalın'ın hayatını kaybetmesiyle birlikte kazada ölenlerin sayısı üçe yükseldi. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili tedavi süreci sürerken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da TAMP Kapsamında Bölge Düzeyi Deprem Tatbikatı Yapıldı
Selçuk Üniversitesinin Kanser Tedavisine Yönelik Projesine COST ve TÜBİTAK Desteği
Selçuklu Gençlik Meclisi Yeni Üyeleri İçin Tanışma Toplantısı Düzenledi

Konya Haberleri

Tarihi Kur’an-ı Kerim Ele Geçirildi
Konya’da Göçmen Kaçakçılarına Yönelik Operasyonlar Sürüyor
Konya’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Beyşehir’de Sağlık Çalışanlarına Maymun Çiçeği Virüsü Anlatıldı
Konya’da Gıda Zehirlenmesi Şüphesi