Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Eğitim Desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda öğrencilere yönelik eğitim desteğine devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere eğitim desteği sağlamak amacıyla başvuruları başlattı. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyeciliğin temel taşlarından birinin çocuklar ve gençler için yapılan yatırımlar olduğunu belirterek, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da çeşitli öğrenci gruplarına yönelik eğitim yardımlarının sürdürüleceğini açıkladı. Başkan Altay, şehit ve gazi çocukları, öksüz ve yetim öğrenciler, yüzde 40 ve üzeri "Özel Gereksinimi Vardır" raporuna sahip olanlar ile LGS'de binde birlik dilime giren öğrencilere bu yardımların yapılacağını söyledi.

Başkan Altay, Konya'nın sosyal belediyeciliğin öncüsü bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Gençlerimizin başarısını desteklemek ve yüzlerini güldürmek için bu eğitim desteğini 8 ay boyunca sürdüreceğiz. Başvurular başladı ve detaylı bilgiye 'egitimdestekleri.konya.bel.tr' adresinden ulaşılabilir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Beyşehir'de Cipslik Patates Hasadı Başladı

Konya Haberleri

Konya’mız Eğitimde Örnek Bir Modeli Geliştirmiş Durumda
Konya'da 3. Sanayide Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Zirvesi
Konya, 2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti Finalistleri Arasında
Konya Beyşehir’de Çerezlik Kabak Çekirdeği Üretimi
Meram Aksinne Beyhekim Ağız Ve Diş Hastanesi’nde Sona Gelindi