’kontrollü Yıkımda’ Panik Anları

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar gören ve yıkım raporu verilen Kayseri'deki 10 katlı binanın yıkımı tamamlandı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar gören ve yıkım raporu verilen Kayseri'deki 10 katlı binanın yıkımı tamamlandı. "Kontrollü yıkım" esnasında bina çevresinde bulunan ve tüm uyarılara rağmen uzaklaşmayan vatandaşlar, toz bulutu içerisinde kalmamak için sağa sola kaçıştı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından Kocasinan ilçesinde bulunan Bekir Yıldız Bulvarı üzerindeki 10 katlı bina ağır hasar görmüş; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan hasar tespit çalışmasının ardından binanın yıkılmasına karar verilmişti. Tahliyelerin tamamlanmasının ardından binanın yıkımı güvenlik önlemi altında gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollü yıkımı tüm uyarılara rağmen yakından izleyen vatandaşlar, binanın çökmesiyle büyük panik yaşayarak sağa sola kaçıştı. O anlar kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kayseri’de 2024 Yılında 64 Bin Kişiye Kolon Kanseri Taraması Yapıldı
Maç Bitti, Kavga Başladı
Mahrumlarspor’da Faruk Yıldız Dönemi
Başkan Palancıoğlu: "deprem Bölgelerine Yardım Etmek İçin Bütün Kayseri Seferber Oldu"
Kocasinan Yemlihaspor’da Ayrılık