KMÜ'de "Bir Fidan Bin Gelecek" Etkinliği: 70 Çınar Fidanı Toprakla Buluştu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Tenis Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen "Bir Fidan Bin Gelecek" etkinliği kapsamında 70 çınar fidanı Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi bahçesine dikildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Tenis Öğrenci Topluluğu'nun düzenlediği "Bir Fidan Bin Gelecek" etkinliği, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi bahçesinde gerçekleşti. 70 çınar fidanının dikildiği etkinliğe, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan Ilgaz Kaya, akademisyenler, üniversite öğrencileri ve Abdurrahim Karakoç İlkokulu 4. sınıf öğrencileri katıldı.

KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nden Doç. Dr. Ali Sevilmiş, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bugün burada 30 kişinin katkılarıyla 70 çınar fidanını toprakla buluşturuyoruz. Bu etkinliklerle üniversitemizde yıl boyunca 400 meşe fidanı daha dikmeyi hedefliyoruz. Bu projeye katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Etkinliğe katılan Abdurrahim Karakoç İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Gülaser Sevilmiş, fidan dikmenin kendisine güzel bir duygu verdiğini belirterek, "Ağaç dikmek sanki o ağacın kendisiymişsin gibi hissettiriyor. Doğaya katkıda bulunmak ve eğlenmek için buradayız," ifadelerini kullandı.

Etkinlik, dikilen fidanlara can suyu verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da 12 Yaşındaki Zehra'dan Acı Haber
Karaman’da Ambulans Kullanımı Eğitimi
Karaman Valisi Çiçekli'den 13 Yaşındaki Selen'e Sürpriz Davet ve Ödül

Karaman Haberleri

Karaman’da Kuru Soğan Üreticisinin Yüzünü Güldürüyor
Karaman'da 12 Yaşındaki Zehra'dan Acı Haber
Karaman’da Ambulans Kullanımı Eğitimi
Karaman Valisi Çiçekli'den 13 Yaşındaki Selen'e Sürpriz Davet ve Ödül
Karaman Ermenek'te Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti