Kemer'de Yaralı Dağ Keçisi Tedavi Altına Alındı

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaralı halde bulunan dağ keçisi, Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi ediliyor.

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaralı halde bulunan dağ keçisi, Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Kemer merkezde yer alan Çalış Tepesi'nde koruma altındaki dağ keçilerinden biri otel bahçesine düştü. Otel yetkilileri durumu Kemer Belediyesi'ne bildirdi. Belediye ekipleri, dağ keçisini düştüğü yerden alarak Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürerek tedaviye aldı. İlk yapılan müdahale sonucunda dağ keçisinin boyun bölgesinde ödem olduğu tespit edildi.

Nesli tükenme tehlikesi olan hayvanları koruyoruz

Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun, yaptığı açıklamada, "İlk muayene sonrası dağ keçisinin boyun kısmında ödem tespit ettik. Bununla ilgili müdahalemizi yaparak tedavi ettik. Dağ keçisinin tedavilerini tamamladıktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bilgi verip sonraki tedavileri için sevkini sağlayacağız. Kemer bölgesinde çok sayıda koruma altında olan ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvan türleri var. Kemer Belediyesi olarak bu hayvanları elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Dr. Adem Özdemir: Hiperhidrozis, Sosyal Hayatı ve Yaşam Kalitesini Olumsuz Etkileyen Bir Hastalıktır
Antalya Havalimanı'nda Yeni Adliye Ek Hizmet Binası Hizmete Girdi
Milletvekili Atay Uslu, Bakan Yumaklı ile Kumluca'daki Taşkın Koruma Projelerini Değerlendirdi

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu