Kemer’de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Kemer Belediyesi, ilçenin çeşitli mahallelerinde yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Antalya Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kuzdere Mahallesi 1040 Sokak ve Mustafa Kemal Caddesi’nde yol ve kaldırım tamiratlarını tamamlayan ekipler, kaldırım üzerindeki sulama suyu hatlarının kapaklarını da onardı.

Yeni Mahalle’de oluşan çukurların yama çalışmaları devam ederken, Çamyuva Mahallesi 5021 Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışmaları ile yağmur suyu deplase işlemleri gerçekleştirildi. Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkisinde yağmur suyu bağlantı hattı ve çeşitli sokaklardaki kaldırım ve yol tamiratları sürerken, su baskınlarına neden olabilecek derelerin temizliği de yapılıyor. Ayrıca, Beycik Mahallesi’nde Doğa Sitesi yanındaki yolda yağmur suyunun yol açtığı tahribat için şev çalışması tamamlandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Üzerine Yıldırım Düşen 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Antalya’da Denizde Üç Ayrı Noktada Hortum Çıktı, Tatilciler Deniz Keyfine Ara Vermedi
Manavgat Belediyesi Yeni Yemekhanesini Hizmete Açtı
Antalya'da 100 Suç Kaydı Bulunan Şahıs Yakalandı
Fitch Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kredi Notunu Yükseltti