Kayseri’ye Lapa Lapa Kar Yağdı

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte Kayseri'de kar yağışı etkisini artırırken, kent beyaza büründü.

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte Kayseri'de kar yağışı etkisini artırırken, kent beyaza büründü.

Kayseri'de geçen haftadan itibaren başlayan kar yağışı, hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte gece saatlerinde yeniden başlarken, kent beyaza büründü. Kar yağışı gün içerisinde de ara ara etkisini gösterirken, kar manzarası da dron ile havadan görüntülendi.

Meteoroloji uyarmıştı

Öte yandan, dün Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, "Son değerlendirmelere göre; Salı günü sabah saatlerinden itibaren Kayseri çevrelerinde görülecek kar yağışlarının yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verilmişti.

Açıklamada ayrıca ulaşımda aksamalar, tipi, çığ, görüş mesafesinde azalma, kar savrulması, buzlanma ve don olayı gibi muhtemel olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kayseri’de Sahte Alkol Operasyonu: 1 Gözaltı
Başkan Özdoğan İle Hacılar’da Güçlü Filo, Etkin Hizmet
Meslek Lisesinin ‘altın Kızları’
Başkan Öztürk, Kar Küreme Aracıyla Yolları Temizledi
Kayseri’de Yangın: 1 Ölü