Kayserispor Başkanı Çamlı’nın Karıştığı Kazada Ağır Yaralanan Mobilet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı cip ile mobiletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan mobilet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı cip ile mobiletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan mobilet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Zümrüt Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı 38 AKA 095 plakalı cip ile mobilet çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ağır yaralanan mobilet sürücüsü İ.M.'yi ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. İ.M., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Otomobilin Çarptığı Akülü Tekerlekli Sandalyedeki Engelli Hayatını Kaybetti
Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Melikgazi Kayseri Basketbol: 78 - Beşiktaş:67
Mahmut Nedim Akülke: "erciyes, Ülkemizin Kış Sporlarında Amiral Gemisi"
Başkan Büyüksimitci’nin Acı Günü
Erciyes, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yaptı