Kayserispor 4. Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Kayserispor lig öncesi Sivasspor ile oynadığı hazırlık maçında berabere kaldı.

Kayserispor lig öncesi Sivasspor ile oynadığı hazırlık maçında berabere kaldı. 2-2 biten maçta sarı kırmızılı takımın gollerini Thiam ile Gökhan kaydetti.

Süper Lig'de mücadelesini sürdürecek olan Kayserispor, dördüncü hazırlık maçını oynadı. Sivas'ta Sivasspor ile karşılaşan sarı kırmızılılar, ilk yarısı 1-1 biten maçtan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Kayserispor, sahaya Bilal, Gökhan, Majid Hosseini, Attamah, Lionel Carole , Baran Ali Gezek, Anthony Uzodimma, Olivier Kemen, Miguel Cardozo, Ali Karimi, Mame Thiam onbiri ile çıktı. Maçın 27. dakikasında Mame Thiam'ın golü ile öne geçen sarı kırmızılılar, Yunus Emre'nin golüne engel olamayarak ilk yarıyı 1-1 tamamladı. Maçın ikinci yarısında Clinton N'jie'nin golü ile 2-1 yenik duruma düşen Kayserispor Gökhan Sazdağı ile eşitliği yakaladı ve maç 2-2 sona erdi.

Kayserispor, daha önce oynadığı hazırlık maçlarında İstanbulspor'u 3-2, Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerken Konyaspor'a 4-0 yenilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konyaspor Yeni Sezonu İstanbulspor Maçıyla Açıyor

Kayseri Haberleri

10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Forklift Devrildi: 1 Ölü
Başkan Büyükkılıç; Büyükşehir’in İncesu Saraycık’a Kazandırdığı Yeni Okulu Ziyaret Etti
Kayserispor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Kayseri’den Bir Transfer De Sivas’a