Kayseri’de Tırın Yakıt Deposu Patladı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir tırın tamir edilen yakıt deposunda meydana gelen patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir tırın tamir edilen yakıt deposunda meydana gelen patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Anbar Mahallesi Sadık Sokak'ta bulunan iş yerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir tırın tamir edilen yakıt deposu kaynak yapıldığı sırada patladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Meydana gelen patlamada iş yeri sahibi A.U. ağır yaralanırken, yanında bulunan tır şoförü İ.H.K. de yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de patlamanın meydana geldiği yerde güvenlik önlemleri aldı.

Çevrede bulunan esnaflardan biri, "Ortalık bir anda savaş alanına döndü. Geldiğimizde arkadaşımız kanlar içinde yerde yatıyordu. Patlamada hepimiz kaçıştık" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Eski Kayseri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakim Karşısında
Kumsmall Talihlisi Aracını Teslim Aldı
Kayseri Beyaza Büründü
Mhp’li Özdemir: "somali Askeri Anlamda Türkiye’den Edindiği Tecrübeyle Terörle Mücadelede Önemli Mesafe Katetmiştir"
Kayserispor’da Bahoken Affedildi