Kayseri’de Şimşekler Geceyi Aydınlattı

Kayseri'de akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, şimşeklerin aydınlattığı şehirde kartpostallık görüntüler oluştu.

Kayseri'de akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, şimşeklerin aydınlattığı şehirde kartpostallık görüntüler oluştu.

Akşam saatlerinde il merkezinde kısa süreli gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Gökyüzünün kızıla boyandığı şehirde sağanak yağışla birlikte şimşeklerin de çakması kartpostallık görüntüler oluşturdu. İç Anadolu'nun en büyük dağı olan 3917 rakımlı Erciyes Dağı'nda şimşeklerin çakmasıyla birlikte seyrine doyum olmaz bir manzara oluşurken, şimşeklerin dansı havadan dronla da görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kocasinan’ın İftarına, 2 Bin 500 Kişi Katıldı
Doktor Başkan, Meslektaşlarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Anadolu’nun İlk Ve Tek ‘biyodinamik Tarım Takvimi’ Develi’de
Başkan Büyükkılıç; Hürriyet Sakinleri İle Görüştü, Pazar Esnafını Ziyaret Etti
Kayseri’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: Anne Ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti