Kayseri’de 1 Haftada 12 Kişi Uyuşturucudan Tutuklandı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından geçtiğimiz 1 hafta içerisinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 39 kişiden 12'si tutuklandı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından geçtiğimiz 1 hafta içerisinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 39 kişiden 12'si tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; 1-8 Eylül tarihleri arasında uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik 25 operasyon düzenledi. Operasyonlarda gözaltına alınan 39 kişiden 12'si emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda; 786,18 gram narkotik madde, 3 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Kayseri Emniyeti'nden yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde

devam edecektir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kanlı Alacak Verecek Meselesinin Davası Başladı
Kayserispor Galibiyet İçin Trabzon’a Gitti
Silah Kaçakçıları Ve Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: 17 Tutuklama
Başkan Odakır: “kahraman Gazilerimizin Hakkını Ödemek Çok Zor”
Bakan Bak’tan Esnaf Ziyareti