Kayseri ve Niğde İllerinde Sokağa Çıkma Kısıtlaması

İç Anadolu Sokağa Çıkma Kısıtlamasıyla Sessizliğe Büründü

Kayseri ve Niğde İllerinde Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Kayseri, Yozgat, Sivas, Niğde, Nevşehir, Kırşehir ve Kırıkkale'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta sonu cadde, sokak ve meydanlar boş kaldı.

Kayseri'de, sokağa çıkma kısıtlamasında cadde, sokak ve meydanlarda sessizlik hakim oldu.

Cumhuriyet Meydanı ve Sivas Caddesi başta olmak üzere, kentin işlek cadde ve sokaklar sessizliğe büründü. Güvenlik güçleri, kent genelinde kısıtlamaya yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ara ara sağanağın etkili olduğu kentte, yaya ve araç trafiği de azaldı.

Niğde ve Nevşehir İllerinde Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Niğde'de, kentin işlek noktalarından Cumhuriyet Meydanı, Dr. Sami Yağız Caddesi ve İstasyon Caddesi boş kaldı.

Polis ekipleri, sorumluluk bölgelerinde uygulama ve denetim yaptı.

Nevşehir'de kentin en işlek caddelerinden Atatürk, Milli İrade, Belediye ve Lale caddelerinde araç ve yaya trafiğinin en düşük seviyede olduğu görülürken polis çeşitli kavşaklarda oluşturulan uygulama noktasında sürücülerin izin belgelerini kontrol etti.

Az sayıda vatandaş, market ve fırından alışveriş yaptı.

20210417-2-47865029-64335286-web.jpg

20210417-2-47865029-64335284-web.jpg

Niğde Haberleri

Niğdeli Sporcu Türkiye Şampiyonu Oldu
Şehit Ailelerinden Vali Çelik’e Ziyaret
Öğretmenden Değerlere Alegorik Bakış: ’sekoya Meclisi’ Yayımlandı
Niğde’de Öğrenciler Gençlik Yürüyüşü Yaptı
Masalların Sessiz Dünyaya Yolculuğu: İşitme Engelliler İçin Erişilebilir Kitap