Kayseri, Tekerlekli Patende Türkiye İkincisi Oldu

20-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından Karaman'da düzenlenen Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonasında yarışan Kayserili...

20-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından Karaman'da düzenlenen Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonasında yarışan Kayserili sporcular takım halinde Türkiye ikincisi oldu.

Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından Karaman'da düzenlendi. Şampiyonada mücadele eden Kayserili sporcular takım halinde Türkiye ikincisi olurken, bireysel kategorilerde de önemli derecelere imza attılar. Şampiyonada yarışan Kayserili sporculardan Yağmur Susam, Sprint kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, Halil Çetin ise Sprint kategorisinde Türkiye İkincisi ve Uzun Mesafede Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Yine Musab Canıbek, Sprint ve Uzun Mesafe kategorilerinde Türkiye Şampiyonu, Cemre Nisa Erdoğan, Sprint ve Uzun Mesafe kategorilerinde Türkiye ikincisi, Ahmet Aybars Kartal ise Uzun Mesafe kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Başkan Mutlu’nun İlk Adresi Başkan Özdoğan Oldu
Geumsan Belediye Başkanı Beomin Park: “türkiye, Cesaretini Dünyaya Göstermiş Bir Ülkedir”
Chp’li Abbas Ertürk: “cumhuriyet Halk Partisi Bu Ülkede Demokrasinin Kalesi Bir Partidir”
Otomobiller Çarpıştı: 5 Yaralı
Büyükşehir Spor A.ş.’nin Binicilik Eğitimleri Yoğun İlgi Görüyor