Kayseri Şehir Hastanesi’nde İlk: Ağrı Pili Uygulaması Yapıldı

Kayseri Şehir Hastanesi'nde ilk kez uygulanan Ağrı Pili Uygulaması ile şiddetli ağrıları bulunan hasta tedavi edilerek ağrılarından kurtuldu.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde ilk kez uygulanan Ağrı Pili Uygulaması ile şiddetli ağrıları bulunan hasta tedavi edilerek ağrılarından kurtuldu.

2 kez belinden ameliyat olan ve ağrılarından kurtulamayan hasta, Kayseri Şehir Hastanesine başvurdu. Hastaya Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ümit Zeydoğlu tarafından hastanede ilk olarak Ağrı Pili Uygulaması yapıldı. Uygulama sonucunda hasta ağrılarından kurtuldu.

Uygulama hakkında bilgiler veren Kayseri Şehir Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ümit Zeydoğlu, "Ağrı pili uygulamasını kliniğimizde ilk defa uyguladık. Hastamızın iki defa spinal başarısız bel cerrahisi geçirmiş bir hasta. Hastaya uyguladığımız pil sayesinde şuanda ağrılarının tamamına yakın bir şekilde kurtuldu. Çok memnun olduğunu kendisi ifade ediyor. Kronik ağrısı olan hastaların kliniğimize başvurmalarını tavsiye ediyorum. Spinal cerrahi geçirmiş hastaların ağrıları geçmediği takdirde onları gerekli testlerden ve muayenelerden geçirdikten sonra eğer uygunlarsa onlara ağrı pilini uygulamayı düşünebiliriz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Başkan Büyükkılıç’a Erciyes Anadolu Holding Heyetinden Ziyaret
Kayseri’de Eğitime Kar Engeli
Kar Yağdı, Kazalar Art Arda Geldi
Mart Karı Kayseri’yi Beyaza Bürüdü
Başkan Özdoğan: "hacılar İçin Ne Gerekiyorsa Yapıyoruz"