Kayseri Bilardo İl Birinciliği Tamamlandı

Kayseri Bilardo İl Birinciliği, oynanan birbirinden heyecanlı müsabakalar sonunda tamamlandı.

Kayseri Bilardo İl Birinciliği, oynanan birbirinden heyecanlı müsabakalar sonunda tamamlandı. Dereceye girenler Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Kayseri Bilardo İl Birinciliği 42 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. İlBirinciliğinde kıyasıya mücadele eden sporcular Türkiye Şampiyonası vizesi alabilmek için ter döktü. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Karşılamalar sonunda Alptekin Canözkan birinci, Mehmet Bahçeci ikinci, Hacı Vatansever üçüncü ve Mehmet Güneş dördüncü olarak Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil etme hakkı kazandılar.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Hırsızın Kargo Aracını Çalma Anı Kamerada
Hulusi Akar: “son Olaylardan Sonra Gördük Ki Dijital Vatanımıza Sahip Çıkmak Zorundayız”
Başkan Özdoğan’a Asuman Erdoğan’dan Ziyaret
Kayseri’de Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlanacak
Kaymek’ten 500 Eserlik Geleneksel Yıl Sonu Sergisi Kapılarını Açıyor