Karatay’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerinin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarıyla da ilçenin çehresini değiştiren Konya'nın merkez Karatay...

Sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerinin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarıyla da ilçenin çehresini değiştiren Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilçe merkezi ve merkeze uzak mahalle yollarındaki modernizasyon faaliyetlerine de ara vermeden devam ediyor.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında yol asfaltlama, bakım-onarım, yenileme ve kaldırım gibi birçok çalışma yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda sıcak asfalt çalışmalarına Sarıyakup Caddesi'nde devam ediyor. Ekipler, caddede yenileme çalışması yürütüyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçeye artı değer katacak her türlü katkıyı sunma çabasında olduklarını aktararak; ilçe hem bugününe hem de yarınına hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. Başkan Kılca, "Belediyelerin, sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra fiziki ve üstyapı belediyeciliğine de önem vermesi gerekiyor. Karatay Belediyesi olarak bizler bunu başardığımıza inanıyoruz. Bugün ekiplerimiz Sarıyakup Caddemizi yeniliyor. Celaleddin Karatay Caddesi ile Fetih Caddesi arasında kalan bölümde çalışmalarımız devam ediyor. Burası ekiplerimizin çalışması sonrasında daha güzel ve kullanışlı bir hale gelmiş olacak. Karatay'ımızda planladığımız alt yapısı tamamlanan her sokağı asfaltlıyoruz. Gerek yolları bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanlarda gerekse de yeni yollarda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Karatay'ı bırakabilmek. Biz her zaman olduğu gibi bugün de yarın da vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrindeyiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya Kulu’da Motosiklet Kazası
Konya'da Kalp Krizi Geçiren Sürücü Otomobiliyle Ağaca Çarptı
Beyşehir'de Apartman Bodrumunda Yangın Paniği
Konya Akşehir'de Tarihi Şifa Hamamı'nda Yangın Çıktı
Konya Kulu'da İki Otomobil Çarpıştı