Karapınar'da Mahalle Buluşmaları

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Kesmez ve Kazanhüyüğü mahallelerini ziyaret etti.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Kesmez ve Kazanhüyüğü mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Yaka'ya Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyesi Tayfur Altıntaş ve daire amirleri eşlik etti.

Başkan Yaka muhtarlarımız ile koordineli şekilde sorunlarımızın çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka ziyaret ettiği mahallelerde Cumhur İttifakı'na kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"Yeni dönem geçtiğimiz dönemden daha gelişmiş olarak tecrübelerimizle, hizmet ağımızla çok daha ileriye gideceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz, sorunları biliyoruz. Çözümü noktasında gerekli desteği vereceğiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizlerin mutluluğu."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Taksiciye Gasp Girişiminde Bulunan Şüpheli Yakalandı
Kulu’da Umre Ziyareti Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması Düzenlendi
Konya’da "gazze Ölüyor Ayağa Kalk" Yürüyüşü
Beyşehir’de Salyangoz Toplama İşi, Gelir Kaynağı Oldu
Konya’da Yağışlar İçin Şükür Duası Yapıldı