Karaman'da Motosikletler Çarpıştı

Karaman'da iki motosikletin çarpışması sonucu iki sürücü de yaralandı.

Karaman'ın Hamidiye Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında,  motosikletler çarpıştı. İbrahim Öktem Caddesi'nde aynı yönde seyreden İ.T.K. yönetimindeki 70 ACC 151 plakalı motosiklet ile İ.Ö. idaresindeki 70 AB 587 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet orta refüje çarparak karşı şeride fırladı. Her iki sürücü de yola savrularak yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayrıca, itfaiye ekipleri motosikletlerden birindeki benzin sızıntısına karşı güvenlik önlemi aldı. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da Şarampole Devrilen Otomobilde 2 Kişi Yaralandı
Karaman'da Çocukların Gazozuna Maç Keyfi
Bitki Literatürüne Giren Bitkinin Adı Akarköy Sığır Kuyruğu oldu

Karaman Haberleri

Karaman'da Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Son Görev
Karaman'da İnşaattan Düşen İşçi Yaralandı
Karaman'da Tarla Sürerken Traktörü Alev Alan Çiftçi Canını Zor Kurtardı
Karaman'da Saman Yüklü Tır Alev Aldı
Karaman'da Şarampole Devrilen Otomobilde 2 Kişi Yaralandı