Karaman'da Motosiklet Kazası

Karaman'da kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu sürücüsü yaralandı.

Karaman'da, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi, Karaman-Ereğli kara yolunda meydana gelen motosiklet kazasında, sürücü B.K. (63) yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, B.K., 70 DV 053 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, yol ortasına devrilerek sürüklendi. Kazanın ardından çevredeki diğer sürücüler durumu fark ederek hemen sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra B.K.'yı ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın, olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdığı belirtildi. Görüntüler, kaza anının ne kadar hızlı geliştiğini ortaya koydu.

Yetkililer, kazayla ilgili tahkikat başlattıklarını açıkladı. Olayın nedenleri ve sürücünün kaza anındaki durumu hakkında detaylı bir inceleme yapılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Tilyad Eğitimi Karaman’da İlk Kez Verildi
Tuz Gölü Karaman'a mı Kayıyor!
Karaman’da Motosiklet Kazası

Karaman Haberleri

Tilyad Eğitimi Karaman’da İlk Kez Verildi
Tuz Gölü Karaman'a mı Kayıyor!
Karaman’da Motosiklet Kazası
Karaman'da Kömürlük Kenevir Serası Oldu
Karaman'daki Talihsiz Kazada Yaralanan Kız Konya'ya Sevk Edildi