Karaman'da Jandarma'dan Tarlaya Uyuşturucu Baskını

Karaman'da Mısır Tarlasında Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde jandarma ekiplerinin bir mısır tarlasına düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 135 kök kenevir bitkisi ve 9 kilo 960 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, B.O. isimli şahsın mısır tarlasında kenevir bitkisi yetiştirip, kurutarak esrar maddesi hazırladığı ve satış için müşteri aradığı bilgisine ulaştı.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine harekete geçen ekipler, narkotik köpeği "Flash" ile yaptıkları aramada, 135 kök kenevir bitkisi ile 9 kilo 960 gram satışa hazır esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan B.O., adli işlemler için İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mustafa Kemal Gündoğdu’dan Gümüş Madalya
Usta Fotoğrafçı İlyas Göçmen, Karamanlı Fotoğraf Severlerle Buluştu
Karaman'da Filenin Şampiyonu Hastane Oldu

Karaman Haberleri

Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Karaman’a 200 Yataklı Ek Hastane Binası İnşaatı Başladı
Karaman'daki Trafik Kazasından Acı Haber
Karaman SMMM Odası’ndan Ahi Evran Lisesi’ne Ziyaret
Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’a Ziyaret