Karaman'da İş Yerinde Ölümün Sebebi Araştırılıyor

Karaman'da, iş yerinde kalan Haluk Kartal (55), sabah saatlerinde dükkan sahibi tarafından ölü bulundu.

Karaman'ın Külhan Mahallesi Kazımkarabekir Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde, sabah saatlerinde Haluk Kartal (55) isimli kişi, iş yeri sahibi tarafından hareketsiz halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, ailevi sebeplerden dolayı yaklaşık bir aydır iş yerinde kalan Kartal, sabahleyin dükkânı açmaya gelen sahibi tarafından yerde hareketsiz yatarken fark edildi.

Durumun hemen 112 Acil Servis ve polise bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Haluk Kartal'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin çalışmaları sonucunda Kartal'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kartal'ın ölüm sebebi üzerinde araştırma devam ederken olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da Tarih ve Satranç Canhasan Höyüğü’nde Buluştu
Karaman'da Gençler Silahı Nasıl Buluyor!
Karaman’da "Modada Tüketim Çılgınlığı" Atölyesi

Karaman Haberleri

Karaman'da Tarih ve Satranç Canhasan Höyüğü’nde Buluştu
Karaman'da Gençler Silahı Nasıl Buluyor!
Karaman’da "Modada Tüketim Çılgınlığı" Atölyesi
Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası'nda Karaman'ın Başarısı
Karaman'da Vefat Edenler