Karaman’da İlkokullara Oyun Seti Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

Karaman’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle, ilkokullara oyun setleri dağıtıldı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen oyun seti dağıtım törenine, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Müdür Yardımcıları İsmail Kılınç, Abdurrahman Kurt ve Kaymakam Adayı Osman Demir Gül katıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, çocukların oyunlar aracılığıyla öğrenmesinin ve geleneksel çocuk oyunlarının önemine vurgu yaptı.

Çalışkan, çocukların oyunlar sayesinde sosyal becerilerini geliştirdiğini ve kültürel değerleri tanıdığını belirtti. Geleneksel oyunların geçmişten bugüne taşınan önemli bir miras olduğunu ifade ederek, bu oyunlarla çocukların hem eğlenip hem de sporun disiplinini ve eğlencesini keşfedeceklerini söyledi. Ayrıca dağıtılan atletizm oyun setlerinin, öğrencilerin spora olan ilgisini artıracağını ve fiziksel sağlığa olumlu katkılar sağlayacağını dile getirdi.

Tören sonrası oyun setleri, Karaman merkez ve merkeze bağlı ilkokullara dağıtıldı. Bu projeyle, öğrencilerin eğitici ve eğlenceli bir atmosferde öğrenmelerine katkı sunulması hedefleniyor.

,

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da İnşaattan Düşen İşçi Yaralandı
Karaman'da Tarla Sürerken Traktörü Alev Alan Çiftçi Canını Zor Kurtardı
Karaman'da Saman Yüklü Tır Alev Aldı

Karaman Haberleri

Karaman'da Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Son Görev
Karaman'da İnşaattan Düşen İşçi Yaralandı
Karaman'da Tarla Sürerken Traktörü Alev Alan Çiftçi Canını Zor Kurtardı
Karaman'da Saman Yüklü Tır Alev Aldı
Karaman'da Şarampole Devrilen Otomobilde 2 Kişi Yaralandı