Karaman'da Facianın Eşiğinden Dönüldü

Karaman'da bir minibüs ve otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i bebek 6 kişi yaralandı.

Karaman'da Üniversite Mahallesi Şehit Hakan Yılmaz Caddesi üzerindeki köprülü kavşakta meydana gelen trafik kazasında, transporter minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1’i bebek olmak üzere 6 kişi yaralandı. M.A. yönetimindeki 42 APU 45 plakalı minibüs ile E.P.E. idaresindeki 70 AAF 095 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda, sürücülerle birlikte İ.S. (23), F.S. (35), E.S. (1) ve A.M. (66) yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan A.M.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan üst geçit, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Nahide ve Bilal Çifti Mutluluğa Evet Dedi
Karaman'da Tarım İşçilerine Hastanede Ziyaret
Karaman'da Mehmet Korkmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karaman Haberleri

Nahide ve Bilal Çifti Mutluluğa Evet Dedi
Karaman'da Tarım İşçilerine Hastanede Ziyaret
Karaman'da Mehmet Korkmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı
Karaman'da Bilim Şenliğinde Yapay Zeka ile Çizgi Film Sunuldu
528 Yıllık Sünnet Geleneği Karaman’da Yaşatıldı