Karaman’da Anaokulunda Beyaz Zambak Farkı

Beyaz Zambak Anaokulu Geleneksel Çocuk Şenliklerinden 2.cisini düzenledi.

Karaman’da özel anaokulu denilince şüphesiz akıllarda yer edinen Özel Beyaz Zambak Anaokulu, hafta sonunda , 36-72 ay arası çocuklar için büyük bir eğlence dolu gün organize etti.

Sabah 10:00'dan akşam 20:00'a kadar süren etkinlikte şişme köy, şişme kaydırak, akıl ve zeka oyunları, yüz boyama, eğlenceli oyunlar ve kodlama etkinlikleri gibi pek çok aktivite yer aldı.

Beyaz Zambak Anaokulu bahçesinde gerçekleştirilen ve etkinliğe katılan çocuklar gönüllerince eğlenirken aileler okul ve eğitimleri hakkında bilgiler edindiler.

Yeni dönem kayıtların devam ettiğini ifade eden okul yetkilileri okula gösterilen teveccühten memnun olduklarını ifade ederken detaylı bilgi almak isteyen velileri çaya beklediklerini söylediler.

Adres: Siyahser Mahallesi, 894. Sokak, No: 6, Karaman
Detaylı bilgi için: 0551 279 1210
Karaman Özel Beyaz Zambak Anaokulu Web Sitesi

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Akkuş,Bekmez,Deveci ve Koçyiğit Ailelerinin Acı Günü
Göker ve Şimşek Ailelerinin Acı Günü
Erdemsoy ve Erikci Ailelerinin Mutlu Günü

Karaman Haberleri

Hafif Ticari Aracın Çarptığı Üniversite Öğrencisi Ağır Yaralandı
Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Karaman’a 200 Yataklı Ek Hastane Binası İnşaatı Başladı
Karaman'daki Trafik Kazasından Acı Haber
Karaman SMMM Odası’ndan Ahi Evran Lisesi’ne Ziyaret