Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’a Ziyaret

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti mensupları Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'ı makamında ziyaret ettiler.

Karaman’a yeni atanan Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Karaman basın mensuplarını kabul etti. 

Ziyarette konuşan Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Kocatürk Mehmet Turhan’a hayırlı olsun temennisinde bulunurken Müdür beyin şahsında tüm polis teşkilatına vazifelerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turhan, Karaman’ın, güvenliğiyle ön plana çıkan bir şehir olduğunu vurgulayarak “Karaman’da kadınlar dahil herkes günün her saati, gece veya gündüz fark etmeksizin sokaklarda kendini huzur içinde hissedebiliyor. Bu güven ortamını sağlayan en büyük etken, emniyet güçlerimizin fedakâr ve özverili çalışmaları. 24 saat boyunca, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına yoğun bir şekilde görev yapıyorlar” dedi. Öte yandan kendisini şehre yabancı görmediğini söyleyen Turhal “Karaman Anadolu’nun sıcak atmosferini ve samimi insanlarını barındıran bir şehir, geleneksel değerleriyle ve insan yaşantısı ile aşina olduğumuz bir yapısı var” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Karaman’a 200 Yataklı Ek Hastane Binası İnşaatı Başladı
Karaman'daki Trafik Kazasından Acı Haber

Karaman Haberleri

Hafif Ticari Aracın Çarptığı Üniversite Öğrencisi Ağır Yaralandı
Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Karaman’a 200 Yataklı Ek Hastane Binası İnşaatı Başladı
Karaman'daki Trafik Kazasından Acı Haber
Karaman SMMM Odası’ndan Ahi Evran Lisesi’ne Ziyaret