Karaman Deneyap Teknoloji Atölyelerinde Yeni Dönem Heyecanı

Karaman Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde yeni eğitim-öğretim dönemi başladı

Karaman Deneyap Teknoloji Atölyesinde 5.faz öğrencilerin eğitim dönemi başladı.

Yeni dönemde gençlere kapılarını açan Karaman Deneyap Teknoloji Atölyesinde ilk derslerine giren öğrenciler Tasarım ve Üretim dersi ile ilk hafta eğitimlerini aldı.

3 aşamalı seçme sürecini başarıyla geçen, 12 farklı eğitim programı ile 36 ay ücretsiz eğitim hakkı kazanan 100 ortaokul, 60 lise öğrencisi 12 hafta eğitim alacak.

Üretken ve Tekonolojik Projeler

Yeni eğitim öğretim döneminde eğitmenler eşliğinde çocukların teknik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Karaman Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencilerine hem teorik hem de pratik bilgiler kazandıracak, proje fikirlerini ortaya çıkarma fırsatı sunacak.

Temel amacı ülkenin kalkınması için Milli Teknoloji Hamlesi itici gücünü meydana getirmek olan Karaman Deneyap Teknoloji Atölyesinde gelecekte Türkiye'nin teknoloji gücüne katkı sağlayacak olan bilim insanlarının yetiştirilmesi hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Sanatçıların Gözünden Karaman
Karaman'da 100 Kişilik İşgücü Uyum Programı
KMÜ'den 10 Akademisyen Bilim İnsanları Listesinde

Karaman Haberleri

Sanatçıların Gözünden Karaman
Karaman'da 100 Kişilik İşgücü Uyum Programı
KMÜ'den 10 Akademisyen Bilim İnsanları Listesinde
Karaman'da Master Dikkat ve Algı Merkezi Açıldı
Karaman'da Üniversite Öğrencisi Trafik Kazasında Ağır Yaralandı