Kamyonet İle Motosiklet Çarpışıp Alev Alev Yandı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Antalya'da kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu iki araç da alev alev yanmaya başladı.

Antalya'da kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu iki araç da alev alev yanmaya başladı. Kazada motosiklet sürücüsü ile kamyonetteki 1 kişi hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsünün ise motosikletini sattığı, 1 gün sonra ise devredeceği öğrenildi.

Kaza, öğle saatlerinde Elmalı ilçesine bağlı Bayralar Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Aytaç Özen'in kullandığı 07 BIF 075 plakalı motosiklet ile Hüseyin Sarıca yönetimindeki 07 Z 5826 kamyonet çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet ile kamyonet alev aldı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kazada, kamyonette bulunan İbrahim Solmaz ile motosiklet sürücüsü Aytaç Özen yaşamını yitirdi. Yaralanan Hüseyin Sarıca ise Elmalı Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Ölenlerin cansız bedenleri, morga götürüldü.

Öte yandan, Aytaç Özen'in motosikletini sattığı, bir gün sonra ise devir edeceği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Temizlik Yaparken Balkonda Mahsur Kalan Kadın, İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı
Aranması Olan Taksi Şoförü 5 Kilometrelik Kovalamaca İle Yakalandı
Otluk Alanda Çıkan Yangın Ekiplere Zor Anlar Yaşattı
Su Taşkını Riskine Karşı Kepez’de Kanallar Temizleniyor
Kaza Yapan Ehliyetsiz Sürücü Ne Yaptıysa Cezadan Kurtulamadı