Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un Başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un Başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir'de 2024 yılı 3'üncü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Vali Hüseyin Aksoy'un Başkanlığında gerçekleştirildi. Koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla bu yıl 3'üncü kez kurul toplantısının gerçekleştirildiğini belirten Vali Aksoy, "Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede tüm kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışmasını sağlayarak ilimizde şiddetle mücadelede etkinliğin en üst noktaya çıkarılmasını hedefliyoruz" dedi.

Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında yapılan faaliyetler ve alınan önlemler hakkında sunum yapıldı. Toplantı, karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Başhekim Gamze Akın Mumcu, Yunus Emre Devlet Hastanesinin Rakamlarını Paylaştı
Emniyet Ve Jandarmaya Alınan Araçlar İçin Destek Olanlara Teşekkür Belgesi Ve Plaket Takdim Edildi
Pompalı Tüfekle Saldırıya Uğrayan 29 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Beyindeki Hasarları Tespit Eden Cihaz Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Hizmete Alındı
Eskişehir’de Binlerce Hobi Bahçesi Gerekli İzinler Alınmadığı Takdirde Yıkılacak