Jasat Son 3 Günde 209 Aranan Şahıs Yakaladı

Antalya'da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son 72 saatte 209 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Antalya'da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son 72 saatte 209 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadıyla Jandarma Dedektifleri, Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) çalışmaları sürüyor. Ekipler bu kapsamda farklı suçlardan aranmakta olan 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 4 şüpheli, 5-10 yıl arası hapis cezası bulanan 13 şüpheli, 0-5 yıl hapis cezası bulunan 34 şüpheli başta olmak üzere toplam 209 şüpheli şahıs yakalayarak adli makamlara teslim etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Denizde Aynı Anda Çıkan İki Hortum Kamerada
Antalya’da Tefecilik Operasyonu: 7 Tutuklama
Muhittin Böcek: "antalya’ya Teleferiği Yeniden Kazandıracağız"
Atatürk’ün Alanya’ya Gelişinin 90. Yılı Kutlandı
Alkü’de Endodonti Bilim Günü Etkinliği Gerçekleştirildi