İnşaattaki Strafor Köpükler Yandı, Gökyüzünü Dumanlar Kapladı

Antalya'da bir inşaattaki strafor köpük yangını sonucu gökyüzünü siyah dumanlar kapladı.

Antalya'da bir inşaattaki strafor köpük yangını sonucu gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken yangın anları, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

Yangın, 11.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Şehit Mustafa Gürcan Caddesi üzerindeki inşaat alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat içerisinde işçilerin çalışmaları esnasında strafor köpükler henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü bir anda tutuştu. Dumanların kısa sürede yayılarak gökyüzünü sarması üzerine, 112 Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sonucunda inşaatın bir kısmı tamamen yanarak kül olurken, herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı. O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya Merkezli 25 İlde 1,5 Milyar Liralık İşlem Hacimli Siber Operasyon: 53 Gözaltı
Polis Olma Hayali Kuran Hiranur’un Mutluluk Çığlıkları Duygu Dolu Anlar Yaşattı
Antalya’da İlkokul Öğrencilerinin Gözü Önünde Mide Bulandıran Olaya Mahalleli Tepkisi
Antalya’da Acil Sağlık Hizmetlerine Bir İstasyon Daha Eklendi
Alkü’den Antalya Çıkarması