Hatayspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Çift Kale Maç ile Sürdürüyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, ligin 8. haftasında Trabzonspor ile Mersin Stadyumu'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına çift kale maçla devam ediyor.

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor, ligin 8. haftasında karşılaşacağı Trabzonspor maçı öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Erdemli Atış Poligonu’nda Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 35 dakika sürdü. Antrenman kapsamında futbolcular, çift kale maç yaparak taktiksel çalışmalarını sürdürdü.

Hatayspor, yarın akşam Mersin Stadyumu’nda yapacağı son antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek. Hatayspor ile Trabzonspor arasındaki müsabaka, 5 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Lübnan'dan Kaçan Yaklaşık 1000 Kişi Mersin Taşucu Limanı'na Ulaştı
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, ORKOD Uygulaması ile Orman Ürünlerini Takip Edecek
Büyükşehir Belediyesi Mersin’e Okumaya Gelen Öğrencilere Kucak Açıyor

Mersin Haberleri

Mersin’de Domates Serasında Korkutan Yangın
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin 5. Etabı Onaylandı
Tse Tetkik Heyeti, Mersin Büyükşehir Belediyesinin Uygulamalarını Yerinde İnceledi
Mersin’de Öğrencilerden Orman Temizliği
Msk, Karşıyaka Deplasmanından Mağlubiyetle Döndü