Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerince Mimar Sinan Mahallesi'nde yaya devriyesi sırasında yapılan kontrollerde; "Yağma" suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.Ç.. yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan U.Ç.; tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada; Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kayserispor Siftah Peşinde
Başkan Özdoğan: "önceliğimiz, Depreme Dayanıklı Konut Üretmek"
Yıldırım Beyazıt’ta Kapsamlı Çevre Düzenlemesi
Yazar Efiloğlu: “kitap Fuarlarını Bir Medeniyetin Değişimi, Dönüşümü Olarak Algılamak Lazım”
Vali Çiçek Ve Çolakbayrakdar’dan Muhtarlar Günü Mesajı