Gökyüzünde Görsel Şölen: “perseid Meteor Yağmuru”

Yılın en etkileyici gök olaylarından birisi olan "Perseid Meteor Yağmuru" Antalya'nın çeşitli noktalarından görüntülendi.

Yılın en etkileyici gök olaylarından birisi olan "Perseid Meteor Yağmuru" Antalya'nın çeşitli noktalarından görüntülendi. Vatandaşlar bu görsel şöleni izlemek için Saklıkent başka olmak üzere şehirden uzak ve ışık kirliliğinin az olduğu noktalara akın etti.

Halk arasında yıldız kayması olarak bilinen göktaşı ve meteor yağmurlarından birisi olan "Perseid meteor yağmuru" Antalya'nın çeşitli noktalarından görüntülendi. Her yıl Ağustos ayında gerçekleşen bu eşsiz gökyüzü olayını izlemek isteyen vatandaşlar ışık kirliliğinin az olduğu Saklıkent, Döşemealtı, Tazı Kanyonu gibi noktaları tercih etti. Yılda bir kere gerçekleşen doğa olayını görüntülemek isteyen fotoğraf tutkunları da Saklıkent başta olmak üzere, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bulunan Ariassos kalıntıları ve Evdirhan'da eşsiz karelere imza attılar.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Alanya'da Silahlı Saldırı: 3 Kişi Tutuklandı
Kaza Yaptılar “sürücüyü Hatırlamıyoruz” Dediler
Antalya’da Kasksız Motosiklet Sürücülerine Yakın Takip

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu