Gazipaşa’da Aynı Noktada İkinci Yangın

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bahçe içinde bulunan baraka ve çevresindeki çalılık alan, 3 gün içinde 2'nci kez yandı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bahçe içinde bulunan baraka ve çevresindeki çalılık alan, 3 gün içinde 2'nci kez yandı. Yangın, ekipler tarafından kontrol altına alındı.

Yangın, dün saat 15.00 sıralarında Ekmel Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Ali K.'ye ait bahçe içinde bulunan baraka ve çevresindeki çalılık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeden dumanların yükseldiğini fark eden mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Yangın söndürme çalışması başlatan ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Aynı yer 3 gün içinde 2 kez yandı

Cumartesi günü aynı noktada çıkan yangında, 3 dönüm otluk ve çalılık alanla birlikte bahçe kenarında bulunan baraka zarar görmüştü.

Ekipler, yangınla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Plaj Futbol Finalinde Şampiyon Gümüldürspor
7 Yıldır Evden Çıkmayan 91 Yaşındaki Vatandaş, Aynı Yaştaki Çocukluk Arkadaşı İle Buluştu
Alkü Bir Patent Daha Aldı
9. Turizm Teknolojileri Günü Düzenlendi
Kepez Belediyespor U16 Kadın Basketbol Takımı, 28 Sayı Farkla Kazandı