Fotokapan Cihazı Hırsızları GPS Sayesinde Yakalandı

Antalya'da Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne ait fotokapan cihazı, GPS sayesinde hırsızları ele verdi. Kepez İlçesi'nde yakalanan şüpheliler, kamu malı hırsızlığı suçlamasıyla gözaltına alındı.

Antalya'da Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne ait olan yaban hayatı izleme ve yasa dışı avcılık faaliyetlerinin takibi gibi birçok amaçla kullanılan fotokapan cihazı, üzerinde bulundurduğu GPS

sayesinde hırsızları ele verdi.

Antalya'da DKMP 6. Bölge Müdürlüğü'ne ait olan ve çalındığı günden bu yana üzerinde bulundurduğu GPS sinyali ile takip edilen fotokapan cihazının yeri tespit edilir edilmez harekete geçildi. Cihazdan alınan sinyal ile Antalya'nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde olduğu belirlenen araç, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

"Fotokapan cihazını yeğenim temin etti"

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne ait fotokapan cihazının aracında sakladığı tespit edilen şüpheli ifadesinde, fotokapanı yeğeninin temin ettiğini söyledi. Antalya Şefliği'nin şikâyeti üzerine kamuya ait malın hırsızlığı suçuna konu olan olayda kabahatli/kabahatlilerden araç sahibi ve yeğeni gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kepez Belediyesi'nden Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yılına Özel Anı Evi
Manavgat'ta Mezarlık Önünde Çıkan Yangın Mahallelinin Duyarlılığıyla Söndürüldü
Tehlikeli Sıcaklık Uyarısıyla Boşalan Antalya Sokakları, Konyaaltı Sahili'nde Doldu

Antalya Haberleri

Alanyaspor’da Kasımpaşa Mesaisi Sürüyor
Otluk Alan Yangını İşçilerin Kaldığı Yatakhaneyi Kül Etti: İşçiler Canını Zor Kurtardı
Vergisini Ödemeyenlerin Listesi Açıklandı
İş Yerinden Palmiyeye Sıçrayan Yangın Korkuttu
Alkü Öncülüğünde Kıbrıs’ın İlk Kuş Halkalama İstasyonu Kuruldu