Fikret Dikmen Türküleri Niğde’de Yankılanacak

Niğde Belediyesi, şair Fikret Dikmen’in unutulmaz türkülerinin seslendirileceği bir konserle türküseverleri buluşturuyor.

Niğde Belediyesi, şair Fikret Dikmen'in eserlerinin seslendirileceği, türkülerle dolu, unutulmaz bir konser düzenlemeye hazırlanıyor.

Tük Halk Müziği'nin ünlü sanatçılarının sahne alacağı Fikret Dikmen Türküleri Konseri, 27 Ekim Pazar günü saat 19.30'da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek.

Ünlü sanatçılar, Dikmen'in eserlerini seslendirecek

Niğdeli şair Fikret Dikmen'in dillerden düşmeyen eserlerinin sanatçılar Yusuf Gül, Bahattin Turan ve Ersin Orhan tarafından seslendirileceği konsere, vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yaptığı açıklamada, unutulmaz eserleri ile gönüllerde taht kuran ve çok sayıda şiir kitabı ile edebiyat ve kültürümüze önemli katkılar sunan Niğde'nin kültür elçisi Fikret Dikmen'in eserlerinin, ünlü sanatçılar tarafından seslendirileceği konsere tüm vatandaşları davet etti.

Niğde'nin bir kültür ve sanat şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine vurgu yapan Başkan Özdemir, "Niğde Belediyesi olarak düzenlediğimiz festivallere, konserlere, tiyatro gösterilerine, sergilere ve diğer sosyal ve kültürel etkinliklerimize olan ilginin her geçen gün artıyor olmasından mutluluk duyuyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz artarak devam edecek" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Trafik Kazası: Niğde-Aksaray Karayolunda Otomobil Şarampole Yuvarlandı
Niğde Üniversitesi’nin Esnek Güneş Hücreleri Projesi Desteklendi
Niğde’de PTT’nin 184. Yıl Dönümü İçin Özel Etkinlik

Niğde Haberleri

Trafik Kazası: Niğde-Aksaray Karayolunda Otomobil Şarampole Yuvarlandı
Niğde Üniversitesi’nin Esnek Güneş Hücreleri Projesi Desteklendi
Niğde’de PTT’nin 184. Yıl Dönümü İçin Özel Etkinlik
Niğde’de Tiyatro Severler İçin Özel Bir Etkinlik
Niğde’de Gündüz Vakti Otomobil Kurşunlama Olayı