Eskişehir’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Eskişehir’de meydana gelen kazada, bir aracın bariyerlere çarpıp takla atması sonucu Özgür Arslan hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Eskişehir’de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, Ankara-Bursa karayolunun 6. kilometresinde gece saat 03.00 sularında gerçekleşti. Bozüyük istikametine seyreden 26 TP 188 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Y. (19), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç bariyerlere çarparak takla attı.

Olay Yerindeki Müdahaleler

Kazayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü Mustafa Y. ile yolcular Ceren K., Burcu K. ve Özgür Arslan (25), olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını Kaybeden ve Yaralılar

Hastanede tedavi altına alınan Özgür Arslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada vefat eden Özgür Arslan, Bozüyük’teki Kasımpaşa Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Bozüyük Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Araç sürücüsü Mustafa Y. ile yolcular Ceren K. ve Burcu K.'nin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Yalova’da Cinayete Karışan Şüpheli Eskişehir’de Yakalandı
Eskişehirspor Kritik Maçtan 2-1 Galip Ayrıldı
Eskişehir’deki Suriyeliler Esad Rejiminin Çöküşünü Kutladı

Eskişehir Haberleri

Eskişehirspor, Deplasmandan Galibiyetle Döndü
Anadolu Üniversitesi’nde Yapay Zekâ Toplantısı Gerçekleştirildi
Jandarma Ekipleri Kadına Şiddetle İlgili Vatandaşı Bilgilendirdi
Yaşıtları Okula Giderken O Boyundan Büyük El Arabası İle Atık Topluyor
Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden Çocuklara Özel İftar Programı