Eskişehir’de Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Eskişehir’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, su birikintileri ve tıkanan rögarlar nedeniyle yaşamı olumsuz etkiledi.

Eskişehir’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, kentin çeşitli bölgelerinde yaşamı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine uygun olarak başlayan yağışlar, kent genelinde su birikintilerine neden oldu. Bu birikintiler, yayaların caddelerde karşıdan karşıya geçmesini zorlaştırırken, bazı bölgelerde rögarların tıkanmasına yol açtı.

Yoğun yağışlar, trafiği de olumsuz etkiledi. Araçlar, su birikintileri ve trafik yoğunluğu nedeniyle güçlükle ilerlerken, ulaşım süreleri uzadı. Meteorolojik verilere göre, yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

121 Çocuğun Dilenen Elleri Şimdi Kalem Tutuyor
Polis Ve Jandarma Ekiplerince Okul Servisleri İle Çevreleri Denetlendi
Teı, Türkiye’nin Millî Güçleriyle Saha Expo 2024’te
Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Yılın İlk Kültür Gezisinde
Rektör Prof. Dr. Kemalettin Aydın’dan Eskişehir Şehir Hastanesi’ne Ziyaret