Ersoy, Çiftçilerin Sorunlarını Bakan Yumaklı’ya İletti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'deki çiftçilerin sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'deki çiftçilerin sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya iletti.

Baki Ersoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeşilhisar, Yahyalı-Develi, Sarıoğlan, Yamula- Elmalı ve Erciyes Büyük Ovalarının güncel sınırlarının belirlenmesi ve çiftçilerimizin ve ziraat ile uğraşan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için yazılı soru önergemizi; Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı'ya iletmiş bulunmaktayız. Konunun takipçisi olacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Özdemir’den Halaçoğlu’na Sert Tepki: "size Rağmen"
Suç Makineleri ‘suçüstü’ Yakalandı
Midelerinden Uyuşturucu Kapsüller Çıktı
Apartman Görevlisi İle Kiracı Arasındaki Kavgada Kan Aktı: 2 Yaralı
Tramvayda Öğrencilerden Duygulandıran Çanakkale Türküsü