Ereğli'de Son Bir Ayda 58 Yaralamalı Trafik Kazası

Konya'nın Ereğli ilçesinde son bir ayda meydana gelen 58 yaralamalı trafik kazasında 84 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, son bir ay içerisinde 58 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 84 vatandaş yaralanırken, bu kazalara karışan araçların 30'unun motosiklet ve motorlu bisiklet olduğu tespit edildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü, kazaların önlenmesi amacıyla motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerini artırarak sürdürüyor.

1 Eylül-2 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren İlçe Emniyet Müdürlüğü, bin 458 motosiklet ve motorlu bisikletin denetlendiğini açıkladı. Denetimlerde, 652 sürücüye Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerine göre işlem yapılırken, 193 sürücüye kask takmamak, 17 sürücüye çevreyi rahatsız etmek (abartı egzoz kullanımı), 157 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçlarından idari işlem uygulandı. Eksikliği tespit edilen 81 motosiklet trafikten men edildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe halkının can ve mal güvenliğini sağlama adına motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerine hassasiyetle devam edileceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya Ereğli'de İşçi Servisi ile Otomobil Çarpıştı
Konya Kulu'da Trafik Kazası
Aileyi Güçlendiren Politikalar Uluslararası Boyutta Sürdürülecek

Konya Haberleri

Diyarbakır’da 9 Kişinin Öldüğü Arazi Kavgasının Sanıkları Konya’da Hakim Karşısında
Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Yaralı
“ilk Adım Ebe Gebe Okulu” Türkiye’ye Örnek Oldu
Konya’daki Cinayette Gözaltı Sayısı 9’a Yükseldi
Arşiv Belgeleriyle Filistin Sergisi Tantavi’de Açıldı