Ekipler 476 Gram Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi: 14 Gözaltı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 476,62 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 14 şahıs gözaltına alındı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 476,62 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 14 şahıs gözaltına alındı. Öte yandan, "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan 21 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde çalışma yapıldı. Çalışmalarda, farklı çeşit ve miktarlarda toplamda 476,62 gram uyuşturucu madde, 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ekipler tarafından olaya karışan 14 şahıs gözaltına alındı.

Öte yandan, ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan kesinleşmiş 21 yıl 2 ay hapis cezası bulunan A.K. (32) ve "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.S.(44) yakalandı. Şahıslar cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Talas’ın Gençlerinden Teknofest Başarısı
Develililer İftarda Bir Araya Geldi
Erciyes’te Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Heyecanı Başladı
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ın Görev Süresi Uzatıldı
Başkan Çolakbayrakdar: "işçi Kardeşlerimin Desteklediği Aday Benim Adayımdır"