Eğirdir'de Feci Kaza: 14 Yaşındaki İki Çocuk Hayatını Kaybetti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, Kovada Karayolu'nda bir kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 14 yaşındaki Zühtü Taha Gürfidan ve Yiğit Yaşar Gökmen hayatını kaybetti.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 14 yaşındaki 2 çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Kovada Karayolu Balkırı köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anayol üzerinde seyir halinde olan S.Ş. idaresindeki 32 EZ 008 plakalı kamyon ile karşı şeritten gelen ve virajı dönemeyen 32 ADM 808 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan Zühtü Taha Gürfidan (14) ve Yiğit Yaşar Gökmen (14) düşerek bariyerlere savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zühtü Taha Gürfidan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Yiğit Yaşar Gökmen ise, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne kaldırıldı. Gökmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İki çocuğun hayatını kaybettiği kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

MATSO'dan Geleceğin İş Gücüne Yatırım
Alanya'da Turizmci İş Yerinde İntihar Etti
Gazipaşa'da Kamyonet ve Motosiklet Çarpıştı: Ehliyetsiz Sürücüye 13 Bin TL Ceza

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu