Develigücü Orhan Anıl İle Devam

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Develigücü, yeni sezonda antrenör Orhan Anıl ile devam edecek.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Develigücü, yeni sezonda antrenör Orhan Anıl ile devam edecek. Transfer çalışmaları ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Develigücü, 2024-2025 futbol sezonu için planlamaya başladı. Öncelikle antrenör sorununu çözmek ardından da futbolcu transferlerini gerçekleştirmek isteyen kırmızı beyazlı ekip, son iki sezonun ikinci yarılarında takımda görev alan antrenör Orhan Anıl'da karar kıldı.

Develigücü Kulüp Başkanı İbrahim Şimşek, tecrübeli antrenör Orhan Anıl ile yeni sezonda çalışacaklarını beyan etti. Başkan Şimşek, önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek önceliğin Kayserili ve Kayseri'de ikamet eden futbolcular olacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kesinleşmiş Cezası Bulunan Zehir Taciri Polisten Kaçamadı
Kayseri Valisi Çiçek: "birçok Suç Dalında Çok Büyük Düşüşlerimiz Var"
Orhan Anıl: "iyi Oynayan Kazansın"
Kayserispor Ve Erciyesspor’a Ceza
Başakşehir İle Kayserispor 31. Randevuda