Deneyap Teknoloji Atölyeleri İçin Başvurular Başladı!

11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için başvurular başladı.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri İçin Başvurular Başladı!

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için başvurular başladı.

Geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyla eğitim vermek üzere kurulan Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Deneyap Türkiye Projesi kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının ortak çalışmasıyla hayata geçti. 2023 yılı itibariyle 15 bin 910 öğrencinin aktif olarak eğitimine devam ettiği atölyelerden bugüne kadar 2 bin 700 öğrenci mezun oldu. 139 atölye, 262 derslik, 20 bini aşkın öğrenci kapasitesine sahip Deneyap Teknoloji Atölyelerinde hali hazırda 4 bin 541 eğitmen öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

Karaman’da da Gençlik Merkezi bünyesinde devam eden eğitimler için yeni dönem başvuruları başladı. Projeye dahil olmak isteyen 4. sınıf ve 5. sınıf, 8. sınıf, 9. sınıf ve lise hazırlık sınıfı kademesindeki öğrenciler, 25 Şubat 2024 Pazar gününe kadar deneyap.org adresi üzerinden online başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Karaman’dan başvuru yapmak isteyen adaylar ise Karaman Gençlik Merkezi’nde kurulacak başvuru ofislerinden ya da (0338) 213 16 11 iletişim numarasından detaylı bilgi alabilecek.

deneyap-2.jpg

deneyap-1.jpg

İlgili Haberler

KMÜ’lü Öğrenciler Yeni Bir Başarı İle Döndüler
Karaman'da Düşündüren Tablo
Karaman’da 17 Gündür Kayıp Olan Şahıs İnşaatta Ölü Bulundu

Karaman Haberleri

Kmü’de Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Forma Giyme Töreni Düzenlendi
Yavrularını Kaybeden Anne Kedi, İnsan Sıcaklığıyla Hayata Tutundu
KMÜ, Buğdayda Tohum Geliştirme Süresini 8 Yıldan 2 Yıla Düşürdü
Tff 2. Lig: Karaman Fk: 2 - Nazillispor: 0
Karaman’da Cip İle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı