Demre’de Dolu Yağışıyla Zarar Gören Seralar Tespit Ediliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 22 Ocak'ta Demre ilçesinde yaşanan dolu nedeniyle hasar gören seraları tespit etme çalışmalarına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 22 Ocak'ta Demre ilçesinde yaşanan dolu nedeniyle hasar gören seraları tespit etme çalışmalarına başladı.

Tarım sektörü emekçilerinin yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Demre ilçesinde yaşanan dolu sebebiyle naylon seralarda oluşan hasarları tespit etmek için kolları sıvadı. İlçede hasar gören naylon seraların tespiti için çalışmalara başlayan Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri hasar gören seraları tek tek inceleyerek tespit ediyor.

"Üreticilerimizin yanındayız"

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ziraat Yüksek Mühendisi olarak görev yapan Fatma Güler Orkun, üreticilerin yaralarını sarmak için ivedi bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade ederek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak üreticimizin yanında olmaya devam ediyoruz. 22 Ocak'ta meydana gelen dolu yağışından dolayı zarar gören üreticilerin seraları için tespit çalışmalarına başladık. Üreticilerden gelen talepler doğrultusunda yaralarını sarmak için hasar tespit çalışmalarına geldik. En kısa zamanda tespit çalışmaları tamamlanmış olup gerekli olan desteği sağlamış olmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alacabel’de Kar Yağışı Başladı, Ekipler Seferber Oldu
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu: "kındılçeşme’yi Kaybedersek Kemer Halkına İzahını Yapamayız"
Antalya’da Korkunç Kaza, Kepçe Kovası İşçiyi Ezdi
Antalya’da Gübre Denetim Seferberliği Başladı
Atb Başkanı Ali Çandır: "piyasa Dengesini Sağlayacak Hal Yasası Şart"