Büyükşehir Kaymek, ‘bir Demlik Sohbet’ İle Evlere Konuk Oluyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi ile ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetini evlere taşıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi ile ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetini evlere taşıyor. "Bir Demlik Sohbet" sloganı ile evlere konuk olan Büyükşehir'in uzman danışmanları, 2024 yılının ilk programını yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplumun rehabilitasyonuna yönelik gerçekleştirdiği projelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından "Bir Demlik Sohbet" sloganı ile apartmanlara ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi danışmanları aracılığı ile ailelere yönelik yapılacak ziyaretlerde, "bir bardak çayınızı içip, uzman ekibimizle aileye dair konular konuşuyoruz" anlayışıyla hareket ediyor.

2024 yılının ilk "Bir Demlik Sohbet" programı yapıldı

Uzman danışmanlar, aileye yönelik konularda vatandaşların sorunlarına parmak basıyor. Bu kapsamda, 2024 yılının ilk "Bir Demlik Sohbet" programı doğrultusunda evlere konuk olan psikologlar Nur Yağmur Çöl ve Melike Sena Duran, çocukluk dönemi gelişim ve farklılıkları konusunda bilgiler verdi.

'Bir Demlik Sohbet" sloganıyla hareket edecek olan uzman danışmanlardan hizmet almak isteyenlerin, 0 541 772 19 54 numaralı telefon ile irtibata geçmeleri yeterli olurken, vatandaşlar faaliyetleri sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden takip edebilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kösedağ’dan O Uygulamaya Tepki
Özdemir: "türkiye, Cumhuriyeti’nin İkinci Yüzyılında Artık Küresel Seviyede Her Gelişmeye Yön Verebilecek Kudret Ve Güce Sahip O
Melikgazi’nin Antika Pazarı’na Yoğun İlgi
Sivassporlu Futbolcu Yiğit Efe Şahin Ameliyat Oldu
Büyükşehir’den Raylı Sistem Güzergahında Gece Boyu Bakım Çalışması